Chanz

0

Online kasiino mängud muutuvad iga aastaga järjest populaarsemaks ja sellepärast kasvab ka selliste asutuste arv uskumatu kiirusega. Selleks, et leida endale jaoks sobivat kasiinot, kus mitte lihtsalt niisama hasartmänge mängida, vaid kus oleks ka suuremad võiduvõimalused pole just lihtne ülesanne.

Usume, et sotsiaalne online kasiino Chanz eristub konkurentide seast just eelpool mainitud näitajate poolest

Sisukord

  1. Online kasiino Chanz boonus
  2. Chanz kasiino ülevaade
  3. Chanz online kasiinos registreerimine
  4. Chanz kasiinomängud
  5. Online kasiino Chanz eelised ja puudused
  6. Hinnangud Chanz kasiinole

Chanz kasiino

Online kasiino Chanz boonused

Otsite boonustega interneti kasiinot? Palun väga – see kasiino pakub teile 4 erinevat tervitusboonust, mille kogusumma on kuni 1000 eurot + 100 tasuta spinni, mida pakutakse teile kingitusena.

  1. boonus – see on 100% esimese deposiidi boonus, mille maksimaalseks summaks on 300 eurot. Neile, kellele meeldib kasiinomäng Starburst või soovivad lihtsalt deposiiti teha on meil hea uudis – teid ootab 25 tasuta spinni.
  2. boonus – selleks on vee 25 täiendavat tasuta spinni, kuid juba mängu Esqueleto Explosivo, samuti 50% rahaline deposiidiboonus, mis on maksimaalselt 200 eurot.
  3. boonus – 25% deposiidiboonus summas kuni 300 eurot, samuti 25 tasuta spinni populaarsesse mängu Aloha
  4. boonus – kuni 200% deposiidiboonus, kuid mitte rohkem kui 200 eurot. Mängimiseks antakse ka 25 tasuta spinni aga seda juba mängu The Rift.

Ülevaade internetikasiinost Chanz

Kasiino veebilehe disain on väga stiilne, pealehelt võib leida palju huvitavat teavet käesolevas asutuses mängimise eeliste kohta, selle kohta, milliseid mänge saab kasiinos tasuta mängida -proovige kätt tasuta ning ärge riskige oma rahaga,  lisaks info boonuste ja omandatud litsentside kohta.

Lisaks sellele aitab teid sekstioon korduma kippuvad küsimused,  kus on vastuseid kõigile  populaarsematele küsimustele, samuti “Vestlus”, millele klikkides saate kiirelt ühendust kasiino esindajatega. Vastused saate ka e-maili teel.

Registreerimine online kasiinos Chanz

Mis puutub võimalust mängida internetikasiinos tasuta ning ilma registreerimiseta, siis Chanz.com sellist võimalust ei paku, seevastu on heaks uudiseks asjaolu, et registreerimisprotsess ei nõua palju teie aega ega konfidentsiaalsete andmete täpsustamist. Lihtsalt klikkige nupul “Registreeri” ja seejärel märkige oma nimi, perekonnanimi, e-mail ja parool.

Ärge unustage teha linnukest lahtrisse “Soovin saada isiklikke pakkumisi ja saada esimesena infot eksklusiivsete tasuta spinnide kampaaniate, uute mängude, turniiride ja loosimiste” kohta, sest tasuta keerutusi just väga palju ei pakuta ja auhindadega turniiridest sooviks kindlasti teada enne nende toimumist, mitte alles siis kui need on praktiliselt läbi ja võidušansid on juba väiksed.

Samuti ärge unustage, et saate end mistahes online kasiino lehel registreerida enamasti alati ka läbi sotsiaalmeedia.

Registreerimislehelt leiab mängija oma boonuste koodid. Need on lihtsad – see on CHANZ1 – CHANZ4 vastavalt iga 4 boonuse kohta.

Noored, kes pole veel 21-aastased, on tuntud oma kontrollimatuse poolest, see aga põhjustab sageli raskeid tagajärgi nii neile endale, kui ka nende sugulastele ja sõpradele. Selliste stsenaariumite vältimiseks on interneti-kasiinos keelatud end registreerida isikutel, kes on nooremad, kui 21-aastased.

Lisaks sellele ei  saa end registreerida mõnede riikide elanikud nagu näiteks: Afganistan, Belgia, Suurbritannia, Saksamaa, Hongkong, Taani, Iraak, Iraan, Hispaania, Itaalia, Kuuba, Araabia Ühendemiraadid, Süüria, USA, Türgi, Prantsusmaa ja Tšehhi Vabariik

Online kasiino Chanz mängud

Kõige meeldivam on asjaolu, et saate hakata mänge nautima Selle online kasiino mängud on saadaval tõesti väga erineval kujul ja igaüks neist on omas headuses.  Kõiki neid mänge ühendab seevastu aga asjaolu, et need on valmistatud oma ala parimate tegijate poolt: NetEnt, Microgaming ja Thunderkick. Arendajate nimekirja võiks loetlema jäädagi.

Tore on asjaolu, et saate hakata mängusid online režiimis nautima kohe pärast internetis registreerimist. Te ei pea oma arvutisse täiendavaid programme paigaldama, neile kõvakettal ruumi leidma ega muretsema, et võite nii oma arvutisse viiruse saada.

Kui veedate enamuse ajast teel olles ning teil pole arvutile juurdepääsu ei ole see veel põhjus miks loobuda Chanz.com kasiinomängudest.

Lihtsalt paigaldage oma nutitelefoni kasiino mobiiliversioon – ja jätkake mängimist.

Miks on see nii oluline, et online kasiino Chanz.com töötaks koos vaid usaldusväärsete ja tuntud mängutootjatega? Selliste arendajate mängud on tuntud mitte ainult nende kõrge kvaliteedi poolest, vaid neil on ka täiendav kaitse võimalike häirete eest ning säilib nende töötamise juhuslikkus. See tähendab, et võite olla kindel oma võitude ja kahjumite ausalt teenimises

Interneti kasiino Chanz eelised ja puudused

Käesolev interneti kasiino teeb koostööd suurimate portaalidega, mis kajastavad viimaseid uudiseid,  oma klientidele edastavad alati võrgumängude maailma kõige uuema info. See võimaldab kasiino kasutajatel niiöelda “kätt pulsil” hoida ja hasartmängude maailma uuendustest kõige esimesena teada saada.

Iga online-kasiino klient leiab siin oma lemmik mängud. Saadaval on videopokker ja blackjack, samuti ruletid.

Kui võtta kokku kõik ülalmainitu on Chanz.com interneti kasiino absoluutseteks eelisteks järgnev:

  1. Suur valik erinevaid mänge
  2. Iga rahalise boonusega kaasneb 25 tasuta spinni kõige populaarsemas mängus
  3. Sellest interneti kasiinost leiate ka tuntud tootjate mängusid.
  4. Kasiino tugiteenus on avatud ööpäevaringselt ning on alati valmis mängijaid aitama, vastates kõigile neile huvi pakkuvatele küsimustele
  5. Mängijad saavad jagada oma tulemusi teiste kasutajatega ning näha ka nende tulemusi
  6. Veebilehel on lihtne ja intuitiivne liides, 8 keelne tugiteenus

Siiski on ka paar puudust:

  1. Puudub ehtsate diileritega live kasiino
  2. Kaardi- ja lauamängude valik võiks olla palju laiem
  3. Chanzi ei saa registreerida ja mänge nautida sugugi kõik – rakenduvad territoriaalsed piirangud

Registreeruge ja saage boonus!

Share.

Comments are closed.