Olybet

0

Kasiino valimisel eelistavad mängijad sageli kasiinosid, mis pakuvad registreerimisel deposiidivaba boonust. Nendest võib aru saada, sest ega kõigil inimestel pole raha jalaga segada ning kõik pole valmis sellega ka riskima. Mida suurem on interneti kasiino ilma deposiidita boonus, seda suuremad on mängija võimalused ja väiksemad riskid.

Kui olete valinud online kasiino Olybet võite olla rahulik, sest teid teenindab parim deposiidivabade boonustega kasiino 2018 aastal, saate nautida suurepäraseid mänge ja niiöelda täis programmi ning ennast lihtsalt mängima unustada.

Sisukord

  1. Ülevaade Olybet online kasiinost
  2. Olybeti kasiino deposiidivabad boonused
  3. Olybet’i tasuta spinnid

olybet

Ülevaade internetikasiinost Olybet – ainult kõige olulisem teave

Online kasiino Olybet on kogu riigi hasartmänguturu üks kõige vanemaid olijaid. See loodi juba 2010 aasta, kuid seda tunti teise nime all – Olympic-Online. Kasiino loojatele oli põhiliseks ülesandeks luua mänguplatvorm, mis annaks võimaluse nautida kõige turvalisemaid mänge ning millel oleks suurimad võiduvõimalused.

Nõustuge, kes ei sooviks saada sellise online kasiino mängijaks. Lisaks kõigele muule on kasiinol ka väga helded registreerimisboonus ja deposiidivaba kasiinoboonus, kuid neist räägime pisut hiljem.

Siit leiate vaevata videopokkeri, blackjacki ja teised mängud. Loomulikult on need kõik vaid tuntud tootjate kasiinomängud – Rabcat, Genesis Gaming, Big Time Gaming (BTG), NetEnt, Microgaming (Quickfire), Quickspin jt.

Huvitav on asjaolu, et see online kasiino igas mõttes eestimeelse, alustades juba sellest et see on Eestis registreeritud ja mitte välismaal. Neil on olemas kõik vajalikud litsentsid – HKT000001, HKL000180, HKT000020 ja HKL000133. Maksimaalne ausus mängijate suhtes – see on mänguautomaatide edu võti.

Eesti Interneti kasiino peab lugu oma klientide konfidentsiaalsusest ega edasta mitte mingil juhul nende isikuandmeid kolmandatele isikutele. Selles suhtes pole erandiks ka online kasiino Olybet.

Mängimist saab selles kasiinos alustada kasvõi 5 euro suuruses summast, välja võib võtta võidud, mis on suuremad kui 10 eurot.

Kõik väljamaksed töödeldakse väga kiiresti järgmistel viisidel: Neteller, Skrill, Visa ja pangaülekanne. Deposiiti saab samuti probleemivabalt teha kasutades täpselt samu maksemeetodeid. Raha edastatakse elektrooniliste süsteemide teel 24-48 tunni jooksul, pangakaartidele – 3 kuni 5 päeva ja pangaarvele – 3-7 päeva.

Kui tekib küsimusi saavad kasiino kliendid need edastada veebilehe vestluse teel või e-maili teel:  support@olybet.com.

Olybeti kasiinoboonused ja muu mängijaid rõõmustav

Käesoleva kasiino boonuste poliitika peamiseks omaduseks on pakkuda oma klientidele maksimaalse suurusega kasiinoboonust. Selleks on 25 eurot, mis on kõigile mängijatele tasuta. Mõtte seisneb selles, et kui mängija end esmakordselt registreerib, teeb ta mistahes moel kasiinodeposiidi. Ta teeb oma esimese ennustuse ja tõenäoliselt kaotab. Algajatele veab ainult teoorias, praktikas raisatakse esimene deposiit üllatavalt kiiresti. Kui teistes internetikasiinodes on see raha pöördumatult kadunud kompenseerib Olybett mängijatele kuni 25 euro suuruse kahjumi.

Olybet’i tasuta spinnid

Tasuta spinnid on ka iga mängija jaoks väga ahvatlev saak. Online kasiinos olybet.ee on neid mitte palju, vaid väga palju. Nii saab iga mängija võimaluse kasiinomängus Mega Fortune’is jackpoti võita ja koos sellega saada 3000 tasuta spinni. Mängijate tehtud ennustused saavad ka tasuta spinne, kuni 130 tükki iga päev.

Kui mängite kasiino mängu “Pyramid: surelikkuseni jõudmine” 20 euro eest saate mängus veel 10 täiendavat spinni. Kui mängite 50 euro eest mängu “Piggy Riches“ saate aga juba 20 tasuta keerutust.

Kui panete 100 eurot mängu “Divine Fortune” – saate 30 tasuta spinni. Sarnane pakkumine kehtib ka mängule “Lost Relics”, kuid selles mängus tuleb tasuta 40 spinni saamiseks mängida 100  euro eest.

Kui olete otsustanud mängida internetikasiinos pisut suurematele panustele, siis mängides “Mega Fortune” 200 euro eest, saate sellesse mängu lisaks veel 40 tasuta spinni. Loomulikult ei jää te ilma ka 100% tervitusboonusest maksimaalse suurusega 200 eurot ja läbimängimise kohustusega 50x. Boonuskoodi pole vaja. Lisaks pakutakse teile ka 100% deposiidi boonust, mis on maksimaalselt 10 eurot.

Registreerige ja saage boonus

 

Share.

Comments are closed.