Betsafe

0

Paljud Eesti kasiinod üritavad oma klientidele pakkuda võimalikult soodsaid koostöötingimusi, esmajärjekorras puudutab see boonuseid. Meie arvates on õigem otsustada sellise kasiino kasuks, kes on turul kauem kui aasta ja mis kuulub paljude tõendite alusel reitingu poolest  maailmas TOP-10 sekka.

Siiski on ka paremaid valikuid – usaldusväärse kasiino valik, mis pakub mitte ainult turvalisust ja usaldusväärsust, vaid ka meeldivaid boonuseid ja kampaaniaid. Selliseks kasiinoks on online kasiino Betsafe.

Sisukord:

  1. Betsafe kasiino ajalugu
  2. Betsafe kasiino eelised
  3. Betsafe kasiino boonused

Betsafe

Betsafe internetikasiino ajalugu

Algselt loodi Betsafe kui  kvaliteetne kihlveokontor, kus iga soovija võis spordiüritustele panuseid teha.  Nagu kõik uued turule tulejad üritas ka see büroo konkureerida palju kogenumate mängijatega niiöelda magusate boonuste üle.

Selline rivaalitsemine osutus üsna edukaks. Hasartmängukontori loojad mõistsid juba aastaga, et  on aeg oma tegevust laiendada. Nii loodi internetikasiino Betsafe, mis mahtus väga mugavalt hasartmängukontoriga ühele veebilehele.

Betsafe online kasiino pakub tasuta ennustusi kuni 100 euro väärtuses, võimalust saada iga nädal kuni 35 eurot, 25 eurot suurust boonust oma lemmikmeeskonnale panuse tegemiseks. Milliste boonustega vaid ei üritata siin oma kihlveokontori kliente rõõmustada. Kasiinos loojad pole unustanud ka oma regulaarseid ja lojaalseid kliente, auhinnad ja kasiino boonused on ka neile kättesaadavad.

Käesolev ettevõte oli kuni 2011 aastani sõltumatu, kuni selle ostis ära Betsson Group, üks hasartmänguturu vanimaid liidreid. Sel ajal tundus tehingu maksumus lihtsalt transtsendentaalne – 25 miljonit eurot, kuid Betsson Group kaalus kõik online kasiino plussid ja miinused hästi läbi – ja nad ei eksinud.

See tehing tõi meeletu kasu online-kasiinole betsafe, kes sai end nüüd avalikult presenteerida. Ettevõte sõlmis mitmeid sponsorlepinguid, seda arutati aktiivselt ning iga hasartmängur soovis proovida oma õnne mängudes, mida Betsafe pakub.

Betsafe kasiino eelised

  1. Laitmatu maine. Juba praegu on sellel Eesti kasiinol enam kui 600 000 kasutajat erinevatest maailma riikides ning see arv kasvab igapäevaselt.
  2. Kõik juhtivtootjate aja poolt testitud lemmik kasiinomängud – ühes kohas.
  3. Veebilehe meeldiv disain ja intuitiivne liides aitavad leida õige mängu kiiresti üles.
  4. Võimalus mängida online kasiinos tasuta ja ilma kohustusliku registreerimiseta. Kui mõistate, et olete valmis raha eest mängida tuleb teil ennast registreerida, kuid see ei võta palju aega ega energiat.
  5. Suurbritannia ja Malta ametlikud litsentsid
  6. Operatiivne ja professionaalne tehniline tugi. Online-kasiino Betsafe spetsialistid on valmis igal hetkel päästetuma
  7. Kasiino boonused, reklaamid, loosimise, turniirid ja eripakkumised on kõik selleks, et mängijad saaksid veelgi rohkem raha võita. Samal ajal edendab Betsafe vastutustundliku mängimise poliitikat ja palub oma klientidel mängimise lõpetada, kui nende ärritatus muutub kontrollimatuks
  8. Minimaalne deposiit on kõigest 10$, väljamakse suurus 25$. Raha kontole depositeerimine ja välja kandmine on võimalik läbi elektroonilise süsteemi ja muude vahendite.

Betsafe online-kasiino boonused

Selle kasiino boonuste poliitika on väga lihtne – pakkuda mängijatele parimaid võimalusi ja boonuseid

Milliseid boonuseid teile siin pakutakse:

Deposiidi boonus kasiinos registreerimisel – 100%, mitte rohkem kui 250 eurot + 150 tasuta spinni.

    1. Esimene deposiidi boonus – 100%, kuid mitte rohkem kui 250 eurot ja 10 tasuta spinni kasiinomängus Gonzos Quest.
    2. Teise deposiidi boonus ​​- 50%, kuid mitte rohkem kui 250 eurot, samuti 25 tasuta spinni kasiinomängus Gonzos Quest
    3. Kolmas deposiidi boonus on 100% kuni 500 eurot, lisaks 25 tasuta spinni kasiinomängu Gonzos Quest.
    4. Boonused päevade kaupa:
    • Esmaspäev – kulutades 50 eurot mistahes slotikas – saate kingitusena veel 5 eurot.
    • Teisipäev – kulutades 40 eurot saate veel 10 eurot boonust.
    • Kolmapäev – kulutades 50 eurot saate 10 tasuta spinni kasiinomängu Mega Fortune Dreams.
    • Neljapäev – deposiidiga 20 eurot saada kingitusena veel 5 eurot.

Lisaks sellele võib mängija saada nädalalõppude kasiinomängudes täidetud  ülesannete eest esmaspäeval boonuse 5 eurot.

Nagu näete, siis ilma boonusteta ei lahku sellest internetikasiinost keegi. Lisaks sellele pakub Betsafe kasiino mitmesuguseid rahalisi auhindu ja selleks, et end viimaste sündmustega alati kursis hoida ja omada võimalust oma lemmikmängu vahet pidamata mängida, saab mängija tellida oma telefoni sellekohased teavitused.

Mängige erinevaid pokkeritüüpe, populaarsed mänge erinevates variatsioonides nii suurendate oma võiduvõimalusi ja veedate meeldivalt aega. Kõige muu eest hoolitseb Betsafe..

Registreerige ja saage boonus

Share.

Comments are closed.