Unibet

0

On väga vähe tõenäoline, et selles maailmas on mõni inimene, kes pole kunagi kuulnud  online kasiino unibet.ee kohta. See on üsna mõistetav, sest tegu on ühe endast lugupidava online kasiinoga, kellel pole reaalset kontorit. Konservatiivsemate hinnangute kohaselt ulatub Unibeti kasiino klientide arv juba üle 10 miljoni inimeseni.

Sisukord:

  1. Unibet online-kasiino ajalugu
  2. Unibet kasiino eelised
  3. Unibet kasiino boonused
  4. Unibeti kihlveovahendajana

unibet

Unibet online-kasiino ajalugu

Unibet firma asutati 1997 aastal Anders Strem poolt, see on registreeritud Maltal ning omab litsentsi 8 riigis. Ettevõttes töötab umbes 1000 inimest ning nende arv kasvab.

2012 aastal esitati kaebuseid positiivse saldoga kasiinokontode konfiskeerimise kohta, kuid Unibet loobus selle kommenteerimisest.

Selle online kasiino veebilehel tunnete end koheselt koduselt ja kõik on arusaadav. Te ei pea endale huvipakkuvaid mänge menüüst otsima – kõik on kenasti teie ees, avalehel. Kasiino, turniirid, live panused, jackpotid ja muu eksklusiivne – see pole veel täielik nimekiri. Veebilehe roheline taust on samuti silmale meeldiv, lisaks annab see kohe mõista, et olete sattunud ausa ja usaldusväärse ülemaailmse reputatsiooniga interneti kasiino veebilehele.

Unibet kasiino eelised

  1. Tasuta kasiinomänge saab mängida ka ilma registreerimiseta, kuid ainult demo versioone. Unibet kasiino veebilehel registreerimine ei võta kaua aega, kuid see annab juurdepääsu kõikidele soodustustele ja boonustele. See võtab kõigest 2-3 minutit teie väärtuslikust ajast.
  2. Kõrge usaldusväärsuse ja turvalisuse tase, mis on tagatud kõigile kasiinode kasutajatele.
  3. Lai valik erinevate arendajate kasiinomänge. Erinevalt teistest online-kasiinodest, mis on sageli sisustatud kõigest 3-4 ettevõtete kasiinomänguga. Unibet kasiino veebilehelt leiate kasiino 15 juhtivtootja mängud sealhulgas Genesis Gaming, Novomatic, Evolution Gaming, ELK Studios, jt.
  4. Puudub vajadus rakendusi ja programme alla laadida. Kõik mängud on saadaval brauseris, seega piisab online kasiino nautimiseks arvutist, millel on Internetiühendus. Lisaks võite nautida Unibeti mänge teel olles ja tööl, lihtsalt paigaldades oma nutitelefoni vastava rakenduse.
  5. Tegu on tõeliselt helde kasiinoga. Registreerimisel saate 100% kasiinost deposiidiboonuse, kuid see on ainult üks boonustest, mida iga kasutaja saab. Oodata võite ka tasuta spinne, rahaliste auhindade loosimisi ja palju muud
  6. Tugiteenusega saab ühendust võtta mistahes moel ja 12 erinevas keeles.
  7. Unibet kasiino maine on laitmatu. Võite olla kindel, et Eesti online kasiino ei hoia kunagi teie raha kinni ega hakka mängima oma klientide vastu, sest väärtustab oma aastatega loodud reputatsiooni väga.
  8. Jackpotid on lihtsad uskumatud ja nende võitmine toimub ausalt. Kõigil sellel internetikasiino mängijatel täiesti võrdsed võiduvõimalused lisaks on peavõidud meeldivalt suured, – 5-10 miljonit dollarit!

Unibet online-kasiino boonused

Unibet kasiino pakub oma mängijatele järgmisi boonuseid:

  • Tervitusboonus on 100% deposiit, kuid mitte üle 100 euro. Seda tuleb 25 korda läbi mängida
  • Pokkerimängude boonus on 200 eurot. Selle boonuse aktiveerimine on automaatne ja see kehtib 60 päeva.
  • Võimalus võita iga päev 1000 eurot, osaledes turniiridel
  • Tasuta spinnid ja palju muud

Unibet kihlveovahendajana

Unibet ei ole mitte ainult populaarne online kasiino, vaid ka kihlveokontor, kus iga soovija saab panustada oma lemmikmeeskonna võidule. Siinkohal on Unibet ette valmistanud oma eksklusiivse riskivaba boonuse 50%, kuid mitte rohkem kui 30 eurot.

Kuidas online kasiinos võita? See küsimus puudutab paljusid mängijaid. Esmalt on vaja loota, et õnn on teie poolel. Samuti on oluline mängitava kasiinomängu strateegia, mitte vähem oluline on kasiino valimise protsess. Tehes juba esialgselt vale ostusse ning õnn ei toeta teid enam. Kasiinos Unibet võite olla täiesti kindel, et teie valik on õige ja kui teile pakutakse suurt hulka mänge ja märkimisväärseid peavõite on mängu iga minut nauditav.

Registreeruge ja saage boonus

 

Share.

Leave A Reply