GrandX

0
Online kasiino GrandX on tegutsenud juba alates 2011 aastast ning on end selle aja jooksul parimast küljest näidanud. Erinevalt teistest online kasiinodest, kes panustavad oma mängude valikus atendajatele nagu NetEnt, Microgaming, Yggdrasil ja teistele, esitletakse GrandX kasiinos populaarsemaid AMATIC mänge.

Just sellega suutis kasiino konkurentide seast välja paista ning arvestades antud firma kõrge kvaliteediga kasiinomänge, siis võib seda pidada tugevaks eeliseks.

Sisukord

  1. Grandxi kasiino eelised
  2. Grandxi kasiino boonused

GrandX kasiino

Grandxi kasiino eelised

Ei tasu üllatuda GrandX kasiino veebilehte külastades avastate, et seal olevad mängud ei ole teile harjumuspärased. Asi on nimelt selles, et käesolev Eesti kasiino pole panustanud mitte ainult end aja jooksul tõestanud mängudesse, vaid ka täiesti uutesse, millest teavad vähesed. See meeldin väga online kasiino külastajatele.

Lisaks sellele on online kasiinol GrandX mitmeid ka teisi eeliseid:

  • Lai valik mängude kategooriaid. Rulett, blackjack, pokker, keno – kõik see on  kättesaadav ja mängude üles leidmine ei ole raske, sest nad on jagatud kategooriatesse.
  • Võimalus mängida kasiinos tasuta otse brauseris. Mitte midagi pole vaja alla laadida, seega ärge muretsege oma arvuti turvalisuse pärast. Lihtsalt minge veebilehele, registreerige end või logige sisse  ja nautige.
  • Kiired väljamaksed.  Tegu on Eesti online kasiinoga, nende töös pole kunagi olnud probleeme maksete hilinemisega. Kõik väljamaksed tehakse mängijatele niipea kui võimalik.
  • Kasiino kliendiks registreerumisel ootab teid deposiidivaba boonus, tasuta spinnid ja muud rõõmud. Sellest räägime pisut hiljem.
  • Kõik online kasiino loosimised viiakse läbi õiglaselt, igal mängijal on sama võiduvõimalus. Väljamaksete korrektsust, stabiilsust ja võiduvõimalust kinnitab RNG sertifikaat
  • Enamikel online-mänguautomaatidest on oma reaalsed analoogid, mis on maailma juhtivates kasiinodes üles pandud. Sellepärast tunnevad GrandX kasiino külastajad end sageli kui kodus.
  • Alati abivalmis tugiteenuse olemasolu, mis ajab kasiino kliente mistahes küsimuses. Abi saamiseks piisab kõigest online vormi täitmisest ja saate kiire vastuse.

Nagu näitab praktika, tunnevad isegi algajad mängijad esimest korda selle online kasiino veebilehega tutvudes hasarti. Saladus on lihtne: pole vahet, millise mängi te valisite, on suur tõenäosus, et see meeldib teile. Kasiino GrandX on harjunud pakkuma oma klientidele vaid parimat, see puudutab ka ettevõtte boonuste poliitikat.

Kasiino omab kahte litsentsi – Kreeka ja Eesti oma. Selle ettevõtte omanikuks on AS IMG Kasiinod, mis lõi juba 1989 aastal ühe vanima mängusaalide võrgustiku.

Kõik mängud töötavad nutitelefonides ideaalselt ja enne, kui kasiinomängude oma veebilehele lisamist, katsetab kasiino neid põhjalikult. Lisaks toetab kasiino vastutustundlikku mängureeglit, mis tähendab, et online kasiinos saavad end registreerida vaid üle 21-aastaseid mängijaid.

Raha deponeerimine ja mängijate poolsed raha väljamaksed on teostatavad kõige populaarsemate makseviisidega – elektrooniliste maksesüsteemide, pangakaartide, jms.

GrandX boonused

Nüüd vaatame lähemalt, milliseid boonuseid see kasiino on valmis teile pakkuma. Võib-olla on tegu nii ihne kasiinoga, et isegi minimaalset tervitusboonust ei pakuta? Mitte midagi sellist! Otse vastupidi – pidevalt lisandub online kasiino nimekirja, uusi ja veelgi huvitavamaid boonuseid, tasuta spinne ja kampaaniaid.

  • Registreerimisel 100% tasuta tervitusboonus, kuid mitte rohkem kui 250 eurot. Selle saamiseks peate end esmakordselt kasiinos registreerima, tegema deposiidi 10 eurot või rohkem. Seda tuleb ära 14 päeva jooksul 40 korda läbi mängida.
  • “Õnnelik esmaspäev”. Unikaalne uue mängija esimene boonus, mis tehti esmaspäeval. Sellest ei tea mitte kõik, sellepärast on deposiidi 80% suurenemine meeldiv üllatus. Maksimaalne boonuse suurus on 200 eurot.
  • “Raha Reede”. Reedel tehtud esimese deposiidi eest 60% preemia. Maksimaalne suurus – kokku samuti 200 eurot.

Läbige lihtne registreerimine ja hakake GrandX kasiinos mängima juba täna!

Registreeruge ja saage boonus

Awesome
Share.

Leave A Reply